Поръчката през сайта на ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ БГ е опростена с цел бързина и удобство на потребителите. Може да направите поръчка от нашия магазин по няколко различни начина:

  1. Поръчка директно през нашия сайт. Поръчката става с няколко последователни стъпки. След като изберете вашия артикул, следва да натиснете бутона „Купи“. Може да пазарувате като регистриран потребител или директно без регистрация. Попълвате необходимите данни за доставката и готово.
  2. Поръчка директно през нашия лайв чат. Натиснете бутона за започване на чата и направете поръчката си, като напишете номерът на артикулът, който искате да закупите, вашето име, телефон за връзка, офис на Еконт/Спийди или точен адрес, където да изпратим продукта. Ако желаете да ни питате нещо, пишете ни и ще ви отговорим възможно най-бързо
  3. Поръчка чрез е-мейл адресът ни. Може да ни пишете на artikulbg@abv.bg. Отново следва да предоставите определена информация: номерът на артикула, който искате да закупите, вашето име, телефон за връзка, офис на Еконт/Спийди или точен адрес, където да изпратим продукта.
  4. Поръчка чрез Facebook. Може да ни пишете на Facebook страницата на ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ БГhttps://www.facebook.com/artikul.bg

След като направите Вашата поръчка наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.

КАК МОГА ДА ПЛАТЯ?

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ БГ се извършва  с наложен платеж – в брой при получаване на пратката от куриер.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДОСТАВКАТА?

Доставката на продуктите се извършва чрез куриерска фирма Спийди или Еконт. Може да изберете дали доставката да бъде до вашия адрес или до офис на куриерската фирма.

Срокът за доставка е от 24 часа до максимум 72 часа от постъпване на поръчката в зависимост от адреса на доставка. Доставката до офис на Еконт/Спийди е 24 часа. Доставките се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставката през делничните дни се извършва в работно време 9:00 – 18:00 часа, а в събота от 9:00 – 13:00 часа.

Изпращаме всички поръчки с опцията преглед преди плащане. При получаване на стоката от куриера може да я отворите пред него, да я разгледате в рамките на 15 мин. преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията ви,  имате правото да я върнете обратно или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

Всички поръчки, направени в извънработно време, през уикенда или през празнични дни, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕНАТА СТОКА?

Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ БГ, може да бъде заменена или върната в срок от 30 дни, считано от датата на предаване на куриер към клиента. ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ Ви дава право на връщане в срок от 30 дни (за сравнение – по закон, установеният срок е 14 дни за връщане на закупената стока) с цел да се чувствате максимално спокойни и удовлетворени от покупката Ви от ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ. Ние следваме международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България.

За подробна информация вижте нашата политика за връщане и замяна на стоки или ни пишете.

Препоръчваме да се регистрирате и да се абонирате за нашия информационен бюлетин, за да получавате всички новини, актуални промоции и отстъпки.