Поръчката през сайта на ARTIKUL.BG/ARTIKUL.BG е опростена с цел бързина и удобство на потребителите. Може да направите поръчка от нашия магазин по няколко различни начина:

  1. Поръчка директно през нашия сайт. Поръчката става с няколко последователни стъпки. След като изберете вашия артикул, следва да натиснете бутона “Купи”. Може да пазарувате като регистриран потребител или директно без регистрация. Попълвате необходимите данни за доставката и готово.
  2. Поръчка директно през нашия лайв чат. Натиснете бутона за започване на чата и направете поръчката си, като напишете номерът на артикулът, който искате да закупите, вашето име, телефон за връзка, офис на Еконт/Спийди или точен адрес, където да изпратим продукта. Ако желаете да ни питате нещо, пишете ни и ще ви отговорим възможно най-бързо
  3. Поръчка чрез е-мейл адресът ни. Може да ни пишете на artikulbg@abv.bg. Отново следва да предоставите определена информация: номерът на артикула, който искате да закупите, вашето име, телефон за връзка, офис на Еконт/Спийди или точен адрес, където да изпратим продукта.
  4. Поръчка чрез Facebook. Може да ни пишете на Facebook страницата на ARTIKUL.BG/ARTIKUL.BG

След като направите Вашата поръчка наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.

Препоръчваме да се регистрирате и да се абонирате за нашия информационен бюлетин, за да получавате всички новини, актуални промоции и отстъпки.