УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

  1. Доставката на всички артикули в ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ БГ се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес или Спийди. Може да изберете дали доставката да бъде до Вашия адрес или до офис на куриерската фирма. Цената на доставка до офис е около 4 лв., а до посочен от Вас адрес е около 6 лв. Ще Ви съобщим какъв е точният размер на доставката при потвърждение на поръчката от наша страна в зависимост от броя на артикулите и населеното място, до което изпращаме продуктите.
  2. Срокът за доставка е от 24 часа до максимум 72 часа от постъпване на поръчката. Доставките се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставката през делничните дни се извършва в работно време 9:00 – 18:00 часа, а в събота от 9:00 – 13:00 часа.
  3. Изпращаме всички поръчки с опцията преглед и тест преди плащане. При получаване на стоката от куриера може да я отворите пред него, да я разгледате в рамките на 15 мин. и след това да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви,  имате правото да я върнете обратно или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.
  4. Всички поръчки, направени в извънработно време, през уикенда или през празнични дни, се обработват през първия работен ден след деня на получаване на поръчката.
  5. ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА НА СЪЩИЯ ДЕН – За клиентите ни от гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на града за поръчка на продукти на минимална стойност от 30 лв. Цена на ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА – 13 лв. Поръчката следва да бъде направена до 18:00 часа. Доставката се извършва след 18:00 часа. Свържете се с нас ако желаете ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ


Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин ARTIKUL.BG/АРТИКУЛ БГ се извършва  с:

Наложен платеж – в брой при получаване на пратката от куриер

Ако имате допълнителни въпроси се свържете с нас.

Препоръчваме Ви да се регистрирате и  абонирате за нашия информационен бюлетин, за да получавате всички новини, актуални промоции и отстъпки.